Om de medewerkers en de ondernemer te laten groeien bieden we 1 op 1 coaching en loopbaanbegeleiding. Een must om met goesting, veerkrachtig en gezond te werken en te leven.
 • Hartcoherentie
 • Stress & Energiemanagement
 • Eigenwaarde en zelfbeeld/li>
 • Eerste hulp bij keuzes
 • Loopbaanbegeleiding
 • Loopbaanopstelling
 • Ondernemers coachen
 • Voor alle loopbaan gerelateerde vragen voor ondernemers en medewerkers, neem een kijkje op Coaching aan zee (4u coaching voor 40€)
 • Valerie Debaere
  Brenda laat je stilstaan bij wat als mens en ondernemer (en de combinatie van beiden) belangrijk is, geeft je nieuwe inzichten en nuttige tips. Na een sessie bij Brenda kom je met een voldaan, rustig gevoel en nieuwe ideeën buiten en kan je met volle kracht vooruit met je plannen & passies. Een top-coach!
  Valerie Debaere
  zaakvoerder BUR.O
 • Els V.
  Goede combinatie tussen praktijk en wetgeving. Hoewel het een pittig programma is, is er toch tijd voor een lach en een persoonlijk verhaal. Proficiat!
  Els V.
 • N.C.
  Mijn loopbaanbegeleiding is uitermate goed verlopen! De aanpak van Brenda is uitstekend. De tijd vliegt voorbij. Ze luistert!!! En geeft raad! Door haar manier van vraagstellen denk je echt na over wat je Wil in de toekomst. Twijfels worden weggenomen. Ze heeft bij mij een proces in gang gezet waarvan ik dacht dat dit niet meer kon. Ik kijk nu ook 'anders' naar mijn job. Een knop is omgedraaid en dat doet me goed. Tijd voor verandering! Ik zal haar zeker aanbevelen aan mensen die nood hebben aan dergelijke begeleiding. Voor Brenda geef ik een dikke 9!
  N.C.
 • Vanessa Ronquetti
  Brenda klopte 3 jaar geleden bij Well aan om Attitude at work in de markt te zetten. Met een flinke dosis ervaring wou ze de preventie bij bedrijven in goeie banen leiden.Ondertussen is deze dame uitgegroeid tot een coach die niet enkel een preventiebeleid opstart, maar die tevens je bedrijf en organisatie BETER maakt. Niet alleen op gebied van stress of burn-out, ook op gebied van hoe je in het leven staat, hoe je naar het werk gaat, wat je doet met conflictsituaties,…Deze week zat ik met haar samen in een brainstorm. Ik kan enkel maar aangeven hoe ongelooflijk getalenteerd ik haar vind dat ze mensen kan begeesteren om met haar te werken en hoe ze blinde vlekken kan blootleggen, niet alleen voor ons persoonlijk maar ook dat van teams en bedrijven. TOP
  Vanessa Ronquetti
  Well Communications - zaakvoerder
 • Laurence Carton,
  De workshop  "Vol(le kracht vooruit" was een super cadeau aan mezelf ;-). De inzichten die ik heb meegekregen en de leuke interactieve manier waarop bepaalde oefeningen werden gebracht hebben me aangenaam verrast. Op voorhand wist ik niet zo goed wat te verwachten... Ik zit goed in mijn vel, daar niet van, maar voor mij persoonlijk was het goed dat ik door praktische en door denk-oefeningen toch nog inzichten gekregen heb, dat ik zeker en vast de juiste weg ingeslagen ben, een jaar geleden met de oprichting van BUR.O en dat we toch al eens meer mogen stil staan bij onze eigen verwezenlijkingen, om dan weer met volle kracht vooruit te gaan. We waren enkel met dames aanwezig, maar.. Beste collega's, deze workshops zijn zeker en vast ook voor de mannen de moeite waard om te volgen. Toen ik thuis kwam, kon ik het niet laten om mijn man en oudste zoon toch ook één van de praktische proeven te laten doen, die een grote indruk bij mij nagelaten had. Bedankt en (ongetwijfeld) nog heel veel succes!
  Laurence Carton,
  zaakvoerder BUR.O
 • G. Fockenier.
  Coachingtraject gevolgd bij Brenda Utterwulghe. Brenda is in staat om de juiste vragen te stellen waardoor je gedwongen wordt om na te denken over jezelf . Door het formuleren van doelen en er actief naar toe te werken, krijg je verhelderende inzichten en houvast om de situaties anders te benaderen. Confronterend maar bijzonder leerzaam & inspirerend ! Een aanrader !
  G. Fockenier.
 • Christophe Vercruysse
  Ik kon de werkdruk ’s avonds maar moeilijk van me afzetten, nam de problemen vaak mee in m’n slaap, enzovoort. Ik stond eerst wat sceptisch tegenover een coach - een teken van zwakte, weet je wel, en wat zou een coach hieraan kunnen doen, ik weet zelf toch wel wat er moet veranderen in mijn eigen zaak - maar al gauw bleek de nuchtere, externe kijk van Brenda van goudwaarde. Niet alleen voor mijn persoonlijke werkdruk, maar ook voor de interne werking van Verlingua. We kregen heel veel nuttige tips die we nog steeds met z'n allen dagelijks toepassen. Een aanrader voor iedereen die even in de knoop zit!
  Christophe Vercruysse
  zaakvoerder Verlingua
Om de medewerkers en de ondernemer te laten groeien bieden we 1 op 1 coaching en loopbaanbegeleiding. Een must om met goesting, veerkrachtig en gezond te werken en te leven.
 • Hartcoherentie
 • Stress & Energiemanagement
 • Eigenwaarde en zelfbeeld/li>
 • Eerste hulp bij keuzes
 • Loopbaanbegeleiding
 • Loopbaanopstelling
 • Ondernemers coachen
 • Voor alle loopbaan gerelateerde vragen voor ondernemers en medewerkers, neem een kijkje op Coaching aan zee (4u coaching voor 40€)
 • Valerie Debaere
  Brenda laat je stilstaan bij wat als mens en ondernemer (en de combinatie van beiden) belangrijk is, geeft je nieuwe inzichten en nuttige tips. Na een sessie bij Brenda kom je met een voldaan, rustig gevoel en nieuwe ideeën buiten en kan je met volle kracht vooruit met je plannen & passies. Een top-coach!
  Valerie Debaere
  zaakvoerder BUR.O
 • Els V.
  Goede combinatie tussen praktijk en wetgeving. Hoewel het een pittig programma is, is er toch tijd voor een lach en een persoonlijk verhaal. Proficiat!
  Els V.
 • N.C.
  Mijn loopbaanbegeleiding is uitermate goed verlopen! De aanpak van Brenda is uitstekend. De tijd vliegt voorbij. Ze luistert!!! En geeft raad! Door haar manier van vraagstellen denk je echt na over wat je Wil in de toekomst. Twijfels worden weggenomen. Ze heeft bij mij een proces in gang gezet waarvan ik dacht dat dit niet meer kon. Ik kijk nu ook 'anders' naar mijn job. Een knop is omgedraaid en dat doet me goed. Tijd voor verandering! Ik zal haar zeker aanbevelen aan mensen die nood hebben aan dergelijke begeleiding. Voor Brenda geef ik een dikke 9!
  N.C.
 • Vanessa Ronquetti
  Brenda klopte 3 jaar geleden bij Well aan om Attitude at work in de markt te zetten. Met een flinke dosis ervaring wou ze de preventie bij bedrijven in goeie banen leiden.Ondertussen is deze dame uitgegroeid tot een coach die niet enkel een preventiebeleid opstart, maar die tevens je bedrijf en organisatie BETER maakt. Niet alleen op gebied van stress of burn-out, ook op gebied van hoe je in het leven staat, hoe je naar het werk gaat, wat je doet met conflictsituaties,…Deze week zat ik met haar samen in een brainstorm. Ik kan enkel maar aangeven hoe ongelooflijk getalenteerd ik haar vind dat ze mensen kan begeesteren om met haar te werken en hoe ze blinde vlekken kan blootleggen, niet alleen voor ons persoonlijk maar ook dat van teams en bedrijven. TOP
  Vanessa Ronquetti
  Well Communications - zaakvoerder
 • Laurence Carton,
  De workshop  "Vol(le kracht vooruit" was een super cadeau aan mezelf ;-). De inzichten die ik heb meegekregen en de leuke interactieve manier waarop bepaalde oefeningen werden gebracht hebben me aangenaam verrast. Op voorhand wist ik niet zo goed wat te verwachten... Ik zit goed in mijn vel, daar niet van, maar voor mij persoonlijk was het goed dat ik door praktische en door denk-oefeningen toch nog inzichten gekregen heb, dat ik zeker en vast de juiste weg ingeslagen ben, een jaar geleden met de oprichting van BUR.O en dat we toch al eens meer mogen stil staan bij onze eigen verwezenlijkingen, om dan weer met volle kracht vooruit te gaan. We waren enkel met dames aanwezig, maar.. Beste collega's, deze workshops zijn zeker en vast ook voor de mannen de moeite waard om te volgen. Toen ik thuis kwam, kon ik het niet laten om mijn man en oudste zoon toch ook één van de praktische proeven te laten doen, die een grote indruk bij mij nagelaten had. Bedankt en (ongetwijfeld) nog heel veel succes!
  Laurence Carton,
  zaakvoerder BUR.O
 • G. Fockenier.
  Coachingtraject gevolgd bij Brenda Utterwulghe. Brenda is in staat om de juiste vragen te stellen waardoor je gedwongen wordt om na te denken over jezelf . Door het formuleren van doelen en er actief naar toe te werken, krijg je verhelderende inzichten en houvast om de situaties anders te benaderen. Confronterend maar bijzonder leerzaam & inspirerend ! Een aanrader !
  G. Fockenier.
 • Christophe Vercruysse
  Ik kon de werkdruk ’s avonds maar moeilijk van me afzetten, nam de problemen vaak mee in m’n slaap, enzovoort. Ik stond eerst wat sceptisch tegenover een coach - een teken van zwakte, weet je wel, en wat zou een coach hieraan kunnen doen, ik weet zelf toch wel wat er moet veranderen in mijn eigen zaak - maar al gauw bleek de nuchtere, externe kijk van Brenda van goudwaarde. Niet alleen voor mijn persoonlijke werkdruk, maar ook voor de interne werking van Verlingua. We kregen heel veel nuttige tips die we nog steeds met z'n allen dagelijks toepassen. Een aanrader voor iedereen die even in de knoop zit!
  Christophe Vercruysse
  zaakvoerder Verlingua
Om de medewerkers en de ondernemer te laten groeien bieden we 1 op 1 coaching en loopbaanbegeleiding. Een must om met goesting, veerkrachtig en gezond te werken en te leven.
 • Hartcoherentie
 • Stress & Energiemanagement
 • Eigenwaarde en zelfbeeld/li>
 • Eerste hulp bij keuzes
 • Loopbaanbegeleiding
 • Loopbaanopstelling
 • Ondernemers coachen
 • Voor alle loopbaan gerelateerde vragen voor ondernemers en medewerkers, neem een kijkje op Coaching aan zee (4u coaching voor 40€)
 • Valerie Debaere
  Brenda laat je stilstaan bij wat als mens en ondernemer (en de combinatie van beiden) belangrijk is, geeft je nieuwe inzichten en nuttige tips. Na een sessie bij Brenda kom je met een voldaan, rustig gevoel en nieuwe ideeën buiten en kan je met volle kracht vooruit met je plannen & passies. Een top-coach!
  Valerie Debaere
  zaakvoerder BUR.O
 • Els V.
  Goede combinatie tussen praktijk en wetgeving. Hoewel het een pittig programma is, is er toch tijd voor een lach en een persoonlijk verhaal. Proficiat!
  Els V.
 • N.C.
  Mijn loopbaanbegeleiding is uitermate goed verlopen! De aanpak van Brenda is uitstekend. De tijd vliegt voorbij. Ze luistert!!! En geeft raad! Door haar manier van vraagstellen denk je echt na over wat je Wil in de toekomst. Twijfels worden weggenomen. Ze heeft bij mij een proces in gang gezet waarvan ik dacht dat dit niet meer kon. Ik kijk nu ook 'anders' naar mijn job. Een knop is omgedraaid en dat doet me goed. Tijd voor verandering! Ik zal haar zeker aanbevelen aan mensen die nood hebben aan dergelijke begeleiding. Voor Brenda geef ik een dikke 9!
  N.C.
 • Vanessa Ronquetti
  Brenda klopte 3 jaar geleden bij Well aan om Attitude at work in de markt te zetten. Met een flinke dosis ervaring wou ze de preventie bij bedrijven in goeie banen leiden.Ondertussen is deze dame uitgegroeid tot een coach die niet enkel een preventiebeleid opstart, maar die tevens je bedrijf en organisatie BETER maakt. Niet alleen op gebied van stress of burn-out, ook op gebied van hoe je in het leven staat, hoe je naar het werk gaat, wat je doet met conflictsituaties,…Deze week zat ik met haar samen in een brainstorm. Ik kan enkel maar aangeven hoe ongelooflijk getalenteerd ik haar vind dat ze mensen kan begeesteren om met haar te werken en hoe ze blinde vlekken kan blootleggen, niet alleen voor ons persoonlijk maar ook dat van teams en bedrijven. TOP
  Vanessa Ronquetti
  Well Communications - zaakvoerder
 • Laurence Carton,
  De workshop  "Vol(le kracht vooruit" was een super cadeau aan mezelf ;-). De inzichten die ik heb meegekregen en de leuke interactieve manier waarop bepaalde oefeningen werden gebracht hebben me aangenaam verrast. Op voorhand wist ik niet zo goed wat te verwachten... Ik zit goed in mijn vel, daar niet van, maar voor mij persoonlijk was het goed dat ik door praktische en door denk-oefeningen toch nog inzichten gekregen heb, dat ik zeker en vast de juiste weg ingeslagen ben, een jaar geleden met de oprichting van BUR.O en dat we toch al eens meer mogen stil staan bij onze eigen verwezenlijkingen, om dan weer met volle kracht vooruit te gaan. We waren enkel met dames aanwezig, maar.. Beste collega's, deze workshops zijn zeker en vast ook voor de mannen de moeite waard om te volgen. Toen ik thuis kwam, kon ik het niet laten om mijn man en oudste zoon toch ook één van de praktische proeven te laten doen, die een grote indruk bij mij nagelaten had. Bedankt en (ongetwijfeld) nog heel veel succes!
  Laurence Carton,
  zaakvoerder BUR.O
 • G. Fockenier.
  Coachingtraject gevolgd bij Brenda Utterwulghe. Brenda is in staat om de juiste vragen te stellen waardoor je gedwongen wordt om na te denken over jezelf . Door het formuleren van doelen en er actief naar toe te werken, krijg je verhelderende inzichten en houvast om de situaties anders te benaderen. Confronterend maar bijzonder leerzaam & inspirerend ! Een aanrader !
  G. Fockenier.
 • Christophe Vercruysse
  Ik kon de werkdruk ’s avonds maar moeilijk van me afzetten, nam de problemen vaak mee in m’n slaap, enzovoort. Ik stond eerst wat sceptisch tegenover een coach - een teken van zwakte, weet je wel, en wat zou een coach hieraan kunnen doen, ik weet zelf toch wel wat er moet veranderen in mijn eigen zaak - maar al gauw bleek de nuchtere, externe kijk van Brenda van goudwaarde. Niet alleen voor mijn persoonlijke werkdruk, maar ook voor de interne werking van Verlingua. We kregen heel veel nuttige tips die we nog steeds met z'n allen dagelijks toepassen. Een aanrader voor iedereen die even in de knoop zit!
  Christophe Vercruysse
  zaakvoerder Verlingua