Om de medewerkers en de ondernemer te laten groeien bieden we 1 op 1 coaching en loopbaanbegeleiding. Een must om met goesting, veerkrachtig en gezond te werken en te leven.
 • Hartcoherentie
 • Coaching op het strand
 • Stress & Energiemanagement
 • Loopbaanbegeleiding
 • Loopbaanopstelling
 • Ondernemers coachen
 • Workshops in binnen- en buitenland.
  - Krachtig groeien als ondernemer
  - Wandering at sea
  - Krachtig groeien als ondernemer
  - Is de coach ook een ondernemer?
  - Is de ondernemer ook een mens?
 • Valerie Debaere
  Brenda laat je stilstaan bij wat als mens en ondernemer (en de combinatie van beiden) belangrijk is, geeft je nieuwe inzichten en nuttige tips. Na een sessie bij Brenda kom je met een voldaan, rustig gevoel en nieuwe ideeën buiten en kan je met volle kracht vooruit met je plannen & passies. Een top-coach!
  Valerie Debaere
  zaakvoerder BUR.O
 • Jonas Van Biervliet - Managing Parnter
  "Als groeier in de sector én zoveel proactiever willen zijn dan de markt, dit vergt veel energie. Geweun deure doen en deure gaan! Toch af en toe eens stilstaan kan géén kwaad. Brenda je bent hierbij het perfecte klankbord en weet welke vragen je moet stellen om inzichten te krijgen en tot rust te komen. Bedankt." Enthousiaste groeten, Jonas Van Biervliet
  Jonas Van Biervliet - Managing Parnter
  zaakvoerder JVB Verzekeringen
 • Steven Vandeportaele
  Feel & Taste: Is de ondernemer ook een mens? Ondertussen is het al de derde keer dat ik Brenda aan het werk zie en ze raakt mij eigenlijk altijd. Ik praat niet graag over mezelf en over gevoelens en voor sessies als deze hebben we zogezegd allemaal geen tijd. Velen in de zaal hadden nochtans het gevoel dat ze op den duur geleefd worden, deels door hun eigen succes, altijd en overal willen bij zijn, telkens tot het uiterste gaan voor de klanten. Dit strookt echter niet altijd met wat je eigenlijk echt wil bereiken of met je omgeving. Brenda doet je stilstaan bij de diverse rollen die we vervullen en dat altijd en voor iedereen goed willen doen, moeilijk is. Brenda in uw vakgebied ben je echt een topper, inspirerend. Aansluitend op de infosessie; als ondernemer zijn we in de eerste plaats een mens! Ik ben blij dat ik je heb leren kennen.
  Steven Vandeportaele
  Belfius Roeselare
 • Vorige week volgden m'n vrouw en ikzelf de 4-daagse "Krachtig groeien als ondernemer". De workshops hadden titels als "Dekt de vlag de lading" of "Een baken van rust en groei". Dit alles klonk even boeiend als vaag. We konden vooraf niet inschatten wat we voorgeschoteld zouden krijgen. Brenda kennende wisten we alleen dat het bijzonder goed zou zijn. De 4-daagse samenvatten kan ik nog altijd niet. Ik hou het bij, een bijzonder krachtige retraite door Brenda en haar collega-coach Shana, met een uitstekende catering door privékok Lies, in een prachtig chalet in de Ardense bossen. Voor wie wil groeien als ondernemer, maar vooral als mens, is dit DE opleiding. Het was veruit de beste opleiding die ik ooit volgde. Dank je wel hiervoor.
  Simon & Chloé Alleman-Van Eecke.
  zaakvoerder ALL BOUW
 • Brenda H.
  Tijdens "Krachtig groeien als ondernemer" heeft de opwarming 's morgens me aangenaam verrast. Daarnaast was de ondersteuning van de groep mooi en ben ik aangenaam verrast door de maaltijden. De flow die er was in het brengen van alle items hebben me inzicht gegeven in mezelf om te kunnen groeien. Jullie zijn goed bezig!!!
  Brenda H.
  zaakvoerder
 • Hans G
  Door de specifieke aanpak en een kleine groep tijdens "Krachtig groeien als ondernemer" leerde je op korte tijd goed de deelnemers kennen, maar vooral JEZELF! Ik heb echt geen tips om een volgende editie nog beter te maken. De duur, inhoud en gezonde voeding, alles was op elkaar afgestemd. Deze 4 dagen gaan dan ook nog door in een echt paradijselijke omgeving.
  Hans G
  zaakvoerder
 • Kathleen Dendauw
  De 4 dagen "Krachtig groeien als ondernemer" heeft me zoveel deugd gedaan. Het heeft me doen groeien in m'n kracht. Ik voel meer wie ik ben en wie ik wil zijn. Het helpt me verder mijn zaak en mijn leven mooier uit te bouwen. Het wanderen in het bos heeft me echt verrast. De locatie en de catering waren een ware ontdekking.
  Kathleen Dendauw
  zaakvoerder - Logimax
 • Veronique Defruyt
  Terug thuis van een heel speciale reis. De kracht van 12 vrouwen, heel divers, was alom aanwezig, ook in de kwetsbaarheid. Wat een verrijking! Workshops die onze kracht aanwakkerden, aanspoorden om grenzen te verleggen maar ook om rust te brengen. Zo dankbaar dat ik dit mocht meemaken en blij dat ik dit mezelf cadeau heb gedaan. Zoveel warmte, zorg, emotie en prikkeling ook, vriendschap en liefde! En dikwijls pijn in de buik van het lachen! Zálig!! Merci ❤️ #retreat #veerkrachtenvitaliteit #Troia
  Veronique Defruyt
  Coördinator vrijwilligers - AZ Zeno
 • Veerle
  De workshop die ik gevolgd heb te Wenduine. was voor mij een zeer positieve ervaring. Inzichten en oefeningen hoe andere mensen jou zien en inschatten hebben me veel over mezelf geleerd. Dikwijls heb je zelf een volledig ander beeld. Wat ook een enorme indruk op me heeft achtergelaten is het feit hoe jouw eigenschappen versterkt worden eens je ze ziet.
  Veerle
  Filiaalhouder
 • Valerie Debaere
  Brenda laat je nadenken over (on)zekerheden in het groeiproces van je bedrijf. Topmadam! De coaching op het strand heeft bovendien een leuke extra dimensie.
  Valerie Debaere
  zaakvoerder BUR.O
 • Els V.
  Goede combinatie tussen praktijk en wetgeving. Hoewel het een pittig programma is, is er toch tijd voor een lach en een persoonlijk verhaal. Proficiat!
  Els V.
 • Heleen Windels
  Ik schreef me in voor de workshop "Geef jezelf ruimte". Ik moet zeggen dat ik zeer veel gehad heb aan de workshop. Zo ben ik veel te weten gekomen over mezelf, over mijn doelen zowel op professioneel als op privé gebied. Ik heb vooral geleerd hoe ik bepaalde zaken anders kan aanpakken waardoor ik meer ruimte kan creëren voor zaken die ik echt belangrijk vind. Ik voelde me helemaal opgeladen toen ik terugkeerde en ik zou de workshop aan iedereen kunnen aanbevelen. Heel erg bedankt Brenda!
  Heleen Windels
  zaakvoerder - Optiekpunt
 • 5-daags seminarie Veerkracht en Energie
  "Wat ik hier beleefd heb overtreffen mijn stoutste verwachtingen; Ik heb weer leren stilstaan en nadenken bij mijn doelen in het leven. De manier waarop je ons coachte is super: rustig en weloverwogen met de nodige aandacht voor ieder individu." "Ik ben ervan overtuigd dat je alle dames hebt doen stilstaan en hebt doen groeien. Je hebt op een warme, zachte creatieve manier jouw inzichten gedeeld." "Je enthousiasme straalde al op de luchthaven. Dank je wel voor al de inzichten die je ons meegegeven hebt. Als coach heb je de groepsgeest en de interactie bevorderd." "Dank je wel voor jou inspirerende & veerkrachtige inbreng. Met passie en overtuiging gebracht en ... aangekomen." "Bedankt om op voor mij een heel natuurlijke manier de puntjes op de i te zetten. Ze waren zoek... Ik ga er mee aan de slag, maandag."
  5-daags seminarie Veerkracht en Energie
  2016 Pomoshtitsa - Bulgarije
 • N.C.
  Mijn loopbaanbegeleiding is uitermate goed verlopen! De aanpak van Brenda is uitstekend. De tijd vliegt voorbij. Ze luistert!!! En geeft raad! Door haar manier van vraagstellen denk je echt na over wat je Wil in de toekomst. Twijfels worden weggenomen. Ze heeft bij mij een proces in gang gezet waarvan ik dacht dat dit niet meer kon. Ik kijk nu ook 'anders' naar mijn job. Een knop is omgedraaid en dat doet me goed. Tijd voor verandering! Ik zal haar zeker aanbevelen aan mensen die nood hebben aan dergelijke begeleiding. Voor Brenda geef ik een dikke 9!
  N.C.
 • Gerd
  Dit was een heel fijne ervaring. Een zeer inspirerende coach, bedankt Brenda! Zeer praktische en toepasbare tips gekregen.
  Gerd
  Zaakvoerder/Consultant/Coach
 • Christophe Vercruysse
  De workshop 10 inspirerende minuten heeft mij echt doen nadenken om m'n onderneming sterker voor te stellen, jezelf in vraag te stellen en te willen verbeteren.
  Christophe Vercruysse
 • Simon
  De workshop "10 inspirerende minuten" is echt hands on, een goede combinatie tussen theorie & praktijk.
  Simon
 • Mieke Goethals
  De workshop "10 inspirerende minuten" heeft me van m'n sokken geblazen :).
  Mieke Goethals
  Creamanie
 • Steven Vandeportaele
  Jullie kennis, aanpak en het luisteren naar de deelnemers om er dan handig op in te spelen is top. Bijzonder leuk om nadien het flipchart blad te kunnen meenemen.
  Steven Vandeportaele
  Belfius
 • Karen Pollefeyt
  Jullie hebben me doen nadenken en reflecteren. In deze vertrouwelijke en open sfeer durf je toch helemaal uit die comfortzone te komen.
  Karen Pollefeyt
  Beweegpunt
 • Cathérine Vermote
  Ik ben aangenaam verrast door de professionele en persoonlijke aanpak. Ik heb werkelijk geen tips om een volgende editie nog beter te maken. Eén woord, PROFICIAT
  Cathérine Vermote
  BNI chapterdirecteur
 • Darline
  Deze workshop reikt oplossingen en inzichten aan. Uiteindelijk wordt alles verrassend simpel en is de berg véél kleiner dan je dacht. De openheid van de groep heeft mij verrast en dat is te danken aan jullie aanpak.
  Darline
 • Vanessa Ronquetti
  Brenda klopte 3 jaar geleden bij Well aan om Attitude at work in de markt te zetten. Met een flinke dosis ervaring wou ze de preventie bij bedrijven in goeie banen leiden. Ondertussen is deze dame uitgegroeid tot een coach die niet enkel een preventiebeleid opstart, maar die tevens je bedrijf en organisatie BETER maakt. Niet alleen op gebied van stress of burn-out, ook op gebied van hoe je in het leven staat, hoe je naar het werk gaat, wat je doet met conflictsituaties,… Deze week zat ik met haar samen in een brainstorm. Ik kan enkel maar aangeven hoe ongelooflijk getalenteerd ik haar vind dat ze mensen kan begeesteren om met haar te werken en hoe ze blinde vlekken kan blootleggen, niet alleen voor ons persoonlijk maar ook dat van teams en bedrijven. TOP
  Vanessa Ronquetti
  Well Communications - zaakvoerder
 • Laurence Carton,
  De workshop  "Vol(le kracht vooruit" was een super cadeau aan mezelf ;-). De inzichten die ik heb meegekregen en de leuke interactieve manier waarop bepaalde oefeningen werden gebracht hebben me aangenaam verrast. Op voorhand wist ik niet zo goed wat te verwachten... Ik zit goed in mijn vel, daar niet van, maar voor mij persoonlijk was het goed dat ik door praktische en door denk-oefeningen toch nog inzichten gekregen heb, dat ik zeker en vast de juiste weg ingeslagen ben, een jaar geleden met de oprichting van BUR.O en dat we toch al eens meer mogen stil staan bij onze eigen verwezenlijkingen, om dan weer met volle kracht vooruit te gaan. We waren enkel met dames aanwezig, maar.. Beste collega's, deze workshops zijn zeker en vast ook voor de mannen de moeite waard om te volgen. Toen ik thuis kwam, kon ik het niet laten om mijn man en oudste zoon toch ook één van de praktische proeven te laten doen, die een grote indruk bij mij nagelaten had. Bedankt en (ongetwijfeld) nog heel veel succes!
  Laurence Carton,
  zaakvoerder BUR.O
 • G. Fockenier.
  Coachingtraject gevolgd bij Brenda Utterwulghe. Brenda is in staat om de juiste vragen te stellen waardoor je gedwongen wordt om na te denken over jezelf . Door het formuleren van doelen en er actief naar toe te werken, krijg je verhelderende inzichten en houvast om de situaties anders te benaderen. Confronterend maar bijzonder leerzaam & inspirerend ! Een aanrader !
  G. Fockenier.
 • Manager
  Stap voor stap bekeken we de elementen die met m'n vraag te maken hadden en zetten alles op een rijtje zetten. Wat onder de mat geveegd was en onbewust mijn doen en laten bepaalde werd helder gemaakt. Het lijkt allemaal zo logisch alleen ... zelf zie je dit niet meer. Coaching betekent voor mij een echte ommekeer in mijn leven. S.L.
  Manager
 • Christophe Vercruysse
  Ik kon de werkdruk ’s avonds maar moeilijk van me afzetten, nam de problemen vaak mee in m’n slaap, enzovoort. Ik stond eerst wat sceptisch tegenover een coach - een teken van zwakte, weet je wel, en wat zou een coach hieraan kunnen doen, ik weet zelf toch wel wat er moet veranderen in mijn eigen zaak - maar al gauw bleek de nuchtere, externe kijk van Brenda van goudwaarde. Niet alleen voor mijn persoonlijke werkdruk, maar ook voor de interne werking van Verlingua. We kregen heel veel nuttige tips die we nog steeds met z'n allen dagelijks toepassen. Een aanrader voor iedereen die even in de knoop zit!
  Christophe Vercruysse
  zaakvoerder Verlingua