Om het teamwerk te versterken hebben we met zorg een aantal formules uitgewerkt die de werking in het team allen maar ten goede komt. We blijven niet hangen in theorie, op een interactieve manier krijg je concrete tips & tricks.
  In deze interactieve workshops laten we het team ervaren, voelen en beleven. We zetten creativiteit letterlijk in beweging. Op maat en volgens de noden van de organisatie, maken we de hoofden helder, maken plaats voor ideeën, een productieve manier van samenwerken. Een teambuilding workshop met Attitude at work is een gezamenlijk leerproces waarbij de deelnemers elkaar inspireren. Na deze dag ben je energiek, weet je waar je steun en support kunt halen en neemt ook de ondernemer deel aan het traject van het team.
 • Workshops op maat rond diverse thema's
  "Stress en energie"
  "Communicatie"
  " Prioriteiten"
  " Waarden"
  "Focus en flow"
 • Sensibilisatie sessie
 • Teamopstellingen
 • Conflicten in teams
 • Teambuildingsdagen in binnen- en buitenland
 • Lore Staelens
  Bedankt voor jouw bijdrage aan een geslaagde “Making a Difference Day 2018” ! Ik heb ondertussen uit verschillende hoeken vernomen dat de sessie zeker werd gesmaakt. Zowel door onze bedienden als door de arbeiders.
  Lore Staelens
  Mondi Packaging
 • Bianca Decroix
  Een verrijkende dag, leuke groep, veel insteek en open communicatie, positieve energie!
  Bianca Decroix
 • Veerle
  De workshop die ik gevolgd heb te Wenduine. was voor mij een zeer positieve ervaring. Inzichten en oefeningen hoe andere mensen jou zien en inschatten hebben me veel over mezelf geleerd. Dikwijls heb je zelf een volledig ander beeld. Wat ook een enorme indruk op me heeft achtergelaten is het feit hoe jouw eigenschappen versterkt worden eens je ze ziet.
  Veerle
  Filiaalhouder
 • Els V.
  Goede combinatie tussen praktijk en wetgeving. Hoewel het een pittig programma is, is er toch tijd voor een lach en een persoonlijk verhaal. Proficiat!
  Els V.
 • Heleen Windels
  Ik schreef me in voor de workshop "Geef jezelf ruimte". Ik moet zeggen dat ik zeer veel gehad heb aan de workshop. Zo ben ik veel te weten gekomen over mezelf, over mijn doelen zowel op professioneel als op privé gebied. Ik heb vooral geleerd hoe ik bepaalde zaken anders kan aanpakken waardoor ik meer ruimte kan creëren voor zaken die ik echt belangrijk vind. Ik voelde me helemaal opgeladen toen ik terugkeerde en ik zou de workshop aan iedereen kunnen aanbevelen. Heel erg bedankt Brenda!
  Heleen Windels
  zaakvoerder - Optiekpunt
 • Cornelia Bogaerts
  Tijdens de teamdagen van Villeroy & Boch georganiseerd door Attitude at work werden verwacht in een B&B met workshopruimte op 500 meter van de zee. Er was een goed evenwicht tussen yoga, bewegingsoefeningen en de workshops rond teamwerk, communicatie, stress en energie. Er was een zeer goede interactie naar de groep toe en open communicatie. Ik heb ook al de opleiding Stress & Burn-out adviseur en het seminarie Veerkracht & Energie te Pomoshtitsa gevolgd. Het verrastte me dat de teamdag toch weer nieuwe oefeningen bevatte en dit op maat van de organisatie. Wat de locatie en catering betreft dit was tip top in orde (Ik had ook niet anders verwacht :)).
  Cornelia Bogaerts
  HSEQ - Villeroy & Boch